Форум ИССЛЕДОВАТЕЛЕЙ БИБЛИИ

"Эти были благороднее Фессалоникийских: они приняли слово со всяческим усердием, ежедневно исследуя Писания, так ли это" (Деяния 17:11, перевод Кассиана)
Текущее время: Чт мар 28, 2024 7:52 pm

Часовой пояс: UTC + 2 часа




Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 2 ] 
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Час зробити духовну еволюцію в християнській релігії
СообщениеДобавлено: Вт апр 21, 2020 6:55 pm 
Не в сети
Новичок

Зарегистрирован: Вт мар 26, 2019 5:34 pm
Сообщений: 17
Вера: Православие
Пол: муж
Очков репутации: 0
Добавить очки репутацииУменьшить очки репутации
«Заступися, дай поруку, Сам за мене перед Собою! Інакше хто дасть поруку за мене?» Йов 17:3
Крім Тебе ІСУСЕ Господи, Бог наш, немає нікого! Амінь! Алілуя!
У одного Господа Бога - страх господній є премудрість і відмова від злого – розум! Тут життя страху і страхіття. Гірке життя і гірка вода життя, з присмаком солодкого.
У другого Господа Бога - любов господня є премудрість і любити ближнього свого, як самого себе – розум! Тут життя добра, щастя (блаженства). Солодке життя і солодка вода життя.
І в кожного Господа Бога своя правда, своя істинна, своє ставлення, своє бачення, з їхнього погляду, на суб’єкт і об’єкт їхнього творива, їхньої суперечки-боротьби; - за Людину-Чоловіка? Через таке роздвоєння (два Господа, два Бога, два царя) людина-чоловік знаходиться в духовному і душевному ступорі, і невизначеності: Якому Богу молитися? І хто є «той Хто?» А тіло страждає від хвороб і страхіть стихій світу цього, що насилає Господь Бог, садист людини і Всесвіту. Бо кричить: «Якщо не падеш ниць переді мною і не виконаєш того, що Я наказав (закон), то пошлю на тебе, людино (нарід), всі радості «щасливого» (гіркого) життя (в Біблії ці страждання чітко названі). Не тільки до четвертого покоління будеш наказаний за непослух, а вічно будеш пити гірку воду життя. Отака садистська любов до свого створіння - людини!
А людина не в змозі служити двом Господам, двом Богам, двом царям. Тому і п’є гірку і солодку воду. І зі своєї істоти виносить в земне життя зле і добре, тобто чим наповнились дух і душа її. Бо два Господа Бога мають владу і силу над земною людиною. І обидва промовляють: «Я твій Бог і Господь!» Тільки один з них вказує пальцем вверх і цим підтверджує свою ницість. А людина метається між світлом і темрявою, до цих пір не може визначитися - де Істинний Бог і Господь, а де самозванець Бог і Господь, садист людини?
А ці два Бога Господа не дійшли і не дійдуть до порозуміння. Бо Істинному Богу і Господу ІСУСУ прийшлося перетерпіти смерть, щоб визволити смертну людину-чоловіка, від влади над нею Бога Господа-садиста! Кожний Бог проявляє і звершує над людиною свою велику силу, силу зла і силу добра і любові. Тільки любов у них своя; любов Бога Господа садиста – садистська любов, і любов Бога Господа мазохіста – мазохістська любов, саможертвенна. А поле «любовної битви» їхньої - це людина-чоловік. І цю «любов» Божу чоловік-людина кожною клітиною свого тіла відчула в собі і на собі, і відчуває зараз в своєму житті, земному аді! І дивно, людина до цих пір не зрозуміла, що земне життя, насильно, нав’язане їй, вело і веде в тупик, тінь смертну. І людям ця кака земного життя подобається!
І до цього часу людина і людство не визначилися в своєму виборі; до кого голову свою прихилити? Бо брехня, а вона і правда є; бо для одного бога є правда, а для другого бога правда це брехня, і навпаки. Компромат і боротьба Богів Господ друг на друга не припинилися на землі. І навряд чи припиниться!? Бо у кожного своя правда, своя істинна і кінцева ціль своїх діл (промислу божого); життя духовної людини, Боголюдини, в Бозі Духі Отці, а Він Творець все і вся, і того ж самого Денниці Мамони, садиста людини і Всесвіту, чи життя земної людини зі своїм Богом садистом, Богом землі, - Денницею Мамоною, а він диявол, сатана, антихрист, людино-ненавесник і душогубець з самого початку і богоборець.
Бо чекаємо нового неба, нової землі, царства небесного де буде Один Бог Господь і Цар ІСУС – Бог Дух Отець, Творець все і вся!
Якщо, за земного життя, саможертовна любов мазохіста Господа ІСУСА не перемогла «любові» садиста Господа Денниці Мамони, бо смерть людини продовжується, тоді як людина може бути винною в своїх гріхах перед Істинною Всевишнього? Хто ж більше грішить? Хто видумав і переніс гріх в людину? Чому гріх на людині, і людина обрехана гріхом? Чому Боги переклали свій гріх на людину? Чому людина, боже створіння, є ціллю знущань? І що це за створіння, чоловік-людина, що заставила Бога Творця воювати зі своїм творінням? Божий люд дай відповідь на ці питання?!
«Яка ж доля мені від Бога з гори? І який спадок від Всевишнього з небес?» Йов.31:2.
«Чи не Він (Всевишній), котрий утворив мене в лоні, витворив і Його (Бога з гори), і так само учинив нас (людей) в утробі?» Йов. 31:15.
«Немає користі для людини у догоджанні Богові. Бо Він за вчиненим людиною учиняє з нею і за шляхами мужа (Денниці Мамони, богоборця, бога з гори) дає заплату! Справді, Бог не чинить неправди, і Вседержитель не викривляє суду». Йов. 34:9-12.
Бо для одного Господа Бога правда це брехня, а для другого Господа Бога брехня це правда. А для Бога Духа Отця праве не праве і ліве не праве; ліве (правдиве) не праве (не правдиве) і праве (правдиве) не ліве (не правдиве). Дивний паритет премудрості Божої!
Бог Мойсея Єгова (Яхве), Бог з гори, ізраїльського народу не допускає людей підніматися до себе на божу гору, де знаходився. Навіть до підніжжя гори не дозволяє підходити, бо нагнав страху і пригрозив умертвити людину, що наблизиться до гори, а також і тварину. Це є Бог садист для якого людина є малоумна тварина, вічний раб нічого не вартий. А на гору не дозволяє піднятися людині, тому, що над ним (Богом з гори) є інший Бог Всевишній. Якби люди піднялися на гору, то побачили б і Всевишнього Бога Творця все і вся. А Богу самозванцю потрібно тримати людей в невіданні і покорі, закриваючи ширмою Істинного Бога Творця все і вся, і не дає розуміти істинне знання і значення речей темряви і світла.
І Мойсей носив покривало на своїй голові, показуючи єврейському народу, що це не істинний Бог, а самозванець, і скрижалі написані Єговою своїми руками розбив, щоб не прив’язуватися до закону його і не бути рабом йому.
Всякий закон, чий би він не був, завжди веде в рабство дателя (законодавця) закона - Бога, Господа, царя, князя, любих правителів світу цього. Те ж саме значення дії закону і в невидимому світі, але там закону не було і гріха не було. Бог є Любов, а Любові закон не потрібний! Й це предвічна Істинна!
Взагалі, де закони – там (в невидимому і видимому світах) немає, і не буває, і не буде волі і свободи в повному значенні і розумінні цих слів - Воля і Свобода!!! Закон невидимо прив’язує до себе, а через закон вже законодавець стає повноправним власником підзаконних речей, живих істот і не живих предметів, людей і землі.
Ось чому ІСУС сказав нам людям, щоб ми не прив’язувалися до законів і не були законотворцями, бо чий закон того і рабами станете!
Бог садист Єгова дає єврейському народу свій закон, прив’язуючи його до себе страхами закону. Обіцяє і дає єврейському народу обітовану землю. Землю, яка обжита і благоустроєна, і в якій тече молоко і мед, тобто щасливе життя народів, що мешкають в обітованій землі. І цей Бог садист наказує євреям здійснити ХОЛОКОСТ над цим населенням, щоб з народів, що населяють ці землі і пам’яті не залишилось, а самим євреям - посісти ці землі.
А це ж ті народи і та земля, де потім Господь ІСУС народився і мешкав. А євреям наказав здійснити холокост над народами, щоб не з’явився на тих землях Спаситель Всесвіту ІСУС Господь, - Бог наш?!
Бог Єгова все робив щоб єврейським, вибраним народом (Отець Небес назвав його, ізраїльським богоборчим, щоб підкреслити, що він богоборець, і служить не істинному Богу), в прямому сенсі, знищити Владу Бога Духа Отця, не своїми руками, і бути єдиним Владикою все і вся!
Він син, виродок матері мудрості, Денниця Мамона, Бог Єгова (Яхве) підводив і готував євреїв богоборців до здійснення своєї безумної мети, боговбивства, тільки не своїми руками. І його волю здійснив і виконав його мету боговбивства (здійснив своє призначення ізраїль богоборець), єврейський народ, вбив Господа і Бога ІСУСА!
Питання вбивства Господа ІСУСА Бога нашого, передбачені в Біблії, богослови і священнослужителі розтлумачили людям в прообразах! А розтлумачити людям прообраз «того хто» заховався в «тому хто» і відкрити істинного режисера богоборця, що вів люд до боговбивства не хочуть і скривають до цього часу?
Для чого священнослужителі, богослови і всі служителі Слова Божого закрили питання для розкриття Істини: Хто від початку вів, скритою своєю рукою, ізраїльський народ до Боговбивства? Хто цей диригент? Хто заховав богобивцю (хоча він це зробив не своїми руками) в так званого християнського «Христа»? Хто нав’язав іудаїстську єврейську ізраїльську богоборчу релігію народам, непритаманну (неприйнятну) для ІСУСОВИХ дітей? Хто знову завів і продовжує заводити дітей ІСУСОВИХ в рабство Божого (Мойсеєвого) закону і робить дітей ІСУСОВИХ знову рабами? Яке падло нечестиве це зробило, і продовжує гратися і забавлятися і пишатися канонічністю і блогодатністю сатанинською, диявольською, антихристською, бісовською?
Люд Божий, ІСУСОВІ діти! Вимети свої церкви від сміття єврейської ізраїльської богоборчої релігії, розірви нові кайдани рабства тілесного і духовного, які знову наділа на тебе диявольська православна церква-синагога сатани!
До цього часу єврейський народ продовжує служити виродку Мамоні, Богу Єгові садисту людства і Всесвіту! І цього садиста Бога Єгову євреї наділи, як хомут, на християнський світ, і запрягли християн в іудаїстську богоборчу релігію. Ведуть християнський люд в пащу Бога людожера, пожирателя душ людських, в небуття! А православна сатанинська церква-синагога з насолодою кричить: Єврейський Бог Єгова (садист) – наш Бог! І знову заковує в кайдани страху закону Бога садиста Єгови, божих дітей християн, і знову повертає в рабство і робить їх рабами. А Спасителя Всесвіту Господа і Бога ІСУСА відкинула, і замінила якимось Христом? На радість Богу садисту Єгові і його богоборцям!
Господь ІСУС Своєю хресною смертю і Своїм воскресінням із смерті визволив підзаконних (людство) від рабства закону і рабства законодавця Бога Єгови!
ІСУС не дав християнам Свого закона, щоб зробити їх знову рабами закону і через Свій закон своїми рабами. Дав Свої заповіді блаженства! Показав, що все людство в ІСУСІ щасливе (блажене), бо має повну волю і свободу в своєму житті! ІСУС сказав, щоб Його діти уникали закону і ніколи не були законодавцями і законотворцями!!!
Християнський світ прокинься від духовного сну, і розбудіть апостолів, які спали в іудаїстській релігії. Бо буде пізно коли прийде Спаситель будити зі сну нас. Апостолів Він розбудив Сам, а нас закликає, щоб і ми пробудились від духовного сну маловір’я!
Яка дикість і яке безумство, який маразм! Звірі-хижаки такого не роблять, як цей Бог садист Єгова! І що це за Бог, що не здатний дати своєму, вибраному, народу незаселену землю і зробити її благоустроєною, щоб в ній текло молоко і мед? І нікого, з живих істот, не потрібно було б знищувати війнами!
Бог Господь ІСУС, а не Христос, обіцяє своєму народу, християнам, і всьому людству, хто вірує в Нього, Царство Боже. Де буде нове небо і нова земля. І нікого не потрібно вбивати, принижувати, розділяти людей на цяцю і каку, і де буде вічна любов Бога Духа Отця Творця все і вся з взаємною любов’ю всіх Його створінь!
І це мале порівняння між двома Богами Господами тебе людино не тривожать? Не визиває думки; якому Богу ми служимо? І якого «Бога» підсунули євреї християнському світу? Пробудися, людино, від похміля духовного блуду!
Сам вибирай і включай свій розум до якого Бога молитися і якому Богу служити! Кого призивати до себе і впускати в своє життя! І з ким жити в вічності!
Урочисто прийди ІСУСЕ ГОСПОДИ! Сам визволи люд твій і дітей твоїх від духовного блуду православної церкви-синагоги, яка повернулася на собачу блювотину іудаїстської релігії, і валяється, як вимита свиня, в болоті єврейського богоборства! А такий духовний блуд в усьому християнському світі!
Християнський люд, ІСУСОВІ ДІТИ вже настав час зробити духовну еволюцію в християнській релігії і назвати речі своїми, притаманними для них (світлих і темних сил) іменами! Бо в того «той хто» є своє властиве йому ім’я. Зірвіть з нього і його слуг маскарадні маски, щоб явно були явленні миру! Думай і розумій людино, хто є Хто!


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
 Заголовок сообщения: Re: Час зробити духовну еволюцію в християнській релігії
СообщениеДобавлено: Вт апр 21, 2020 8:46 pm 
Не в сети
Активный участник

Зарегистрирован: Ср янв 10, 2018 9:27 pm
Сообщений: 808
Вера: Внеконфессиональное христианство
Кредо: добро
Пол: муж
Очков репутации: 7
Добавить очки репутацииУменьшить очки репутации
Ветхозаветный Иегова и новозаветный Отец это тот самый Бог.
Просто в Ветхом завете Он проявлял Свою справедливость (Пс.118:137) и избрал один народ Израиль (Исх.4:22),
а в Новом завете Он через Христа проявляет Свою любовь (1Ин.4:8,9) и хочет спасти всех людей (1Тим.2:3-6).


Вернуться к началу
 Профиль Отправить email  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 2 ] 

Часовой пояс: UTC + 2 часа



Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 3


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Вы можете создать форум бесплатно PHPBB3 на Getbb.Ru, Также возможно сделать готовый форум PHPBB2 на Mybb2.ru
Русская поддержка phpBB